Rechte

Alle Rechte dieser Homepage obliegen dem AEHC Landiner Kraacken e.V. und SC Flemsdorfer Haie e.V.! Die Verwendung von Texten, Bildern oder anderem ist nur nach ausdrücklicher Genehmigung gestattet. Falls wir Bilder oder Texte Dritter verwenden, geschiet dies mit Hinweis darauf und auch mit Erlaubnis des Besitzers.

Links

Alle Links auf dieser Seite sind mit ausdrücklicher Erlaubnis der Betreiber der jeweiligen verlinkten Homepage verwendet. Der AEHC Landiner Kraacken e.V. und SC Flemsdorfer Haie e.V. hat mit dem Inhalt dieser Seiten nichts zu tun und übernimmt auch keinerlei Verantwortung für diesen!

Kontakt

Kontakt könnt Ihr telefonisch oder schriftlich zu uns aufnehmen. Die Vereinsanschriften sind die Folgenden:

AEHC Landiner Kraacken e.V.    SC Flemsdorfer Haie e.V.
Präsident Thomas Grösch Vorsitzender Kay Manteufel
  Schöneberger Damm 1
 16278 Mark - Landin 16278 Schöneberg OT Flemsdorf

Shoutbox

Brian Miller-James: I need you in my club! pls answer fast. mail back to: brian.miller-james@NYrangers.com I believe in you!!!
Eishockey_lover_123: Hab euch letztens spielen sehen... mein respekt, Männers! richtige Ehrenmänner!!!
BrianTwish: Одежда для CYLF.RU Show more...
KnilkPoilia: http://fjdhgksf76w444.com hi everyone
David: The finest sites and blogs and forums centered on literature and learning?
erection: The finest sites and blogs and forums centered on literature and learning?
online: There is visibly a bundle to realize about this. I assume you made certain nice points in features also.
from: There is visibly a bundle to realize about this. I assume you made certain nice points in features also.
for: Do you have a spam problem on this site I also am
generic: Do you have a spam problem on this site I also am
for: Do you have a spam problem on this site I also am
Johne648: Enjoyed examining this, very good stuff, thankyou. Talk sense to a fool and he calls you foolish. by Euripides. gcdeabfkdfed
John: I am so grateful for your blog article.Really thank you! Fantastic.
super: I am so grateful for your blog article.Really thank you! Fantastic.
Johnf403: I got what you intend, thankyou for putting up.Woh I am glad to find this website through google. It is a very hard undertaking to seek to please everybody. by Publilius Syrus. bddcdaecbkaf
Daniel: Perfect webpage you have at this website! Precisely how could i add in this blog's feed into my Rss reader?

Als Ton abspielen
Neues Bild laden